ŞIRNAK / MERKEZ - Şırnak Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ock

Yaşam Odasında 2-A ve 3-A öğrencilerimiz mısır patlatma etkinliği yaptı. Etkinlikten sonra bulaşıkları yıkayıp odamızı buldukları gibi bıraktıkları için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Ock

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa OTRAR, Özel Eğitim ve Kaynaştırma  Daire Başkanı Fatih PAÇA ve Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzettin AYDIN okulumuza ziyaretlerde bulundular. Öğrencilerimiz ile sohbet edip fotoğraf çektirdiler. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ock

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü , Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 'Hayallerin Engeli Olmaz' adlı bir projenin galasına öğrencilerimizle beraber katıldık. Öğrencilerimize aldıkları kurs  kapsamında sertifikaları ve çeşitli  hediyeler verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, Emniyet Müdürlüğümüze katkıları için teşekkür ederiz.