Ekm

HALK OYUNLARI EŞLİĞİNDE 3 ARALIK ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

Ekm

2 YILDIR 1. VE 2. KADEME OLARAK HİZMET VERDİĞİMİZ OKULUMUZDA BU YIL 3. KADEMEMİZİDE AÇARAK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ. YENİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE GÜZEL BİR YIL OLMASINI DİLİYORUZ:)

Ekm

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN DE KATKISI İLE KUTLANMIŞ OLUP TOPLU RESİM YAPIŞMIŞTIR.

Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN DE DESTEĞİ İLE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANMIŞTIR.

3 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ KAPALI SPOR SALONUNA HERKESİ BEKLİYORUZ

Mrt

Şube Müdürümüz Erdal YETİK'in de katılımı ile okulumuzda 21 Mart Dünya Down Sendromu ve Farkındalık gününü öğrencilerimiz ve onların velilerin katılımı ile bu özel günü daha da anlamlı hale getirdik.

Sayın Valimiz Osman BİLGİN'in himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürümüzün takdirleriyle Şırnak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin emekleri ile yapılan oyun parkımız Özel Eğitim çocuklarımız için hayırlı olsun. Sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Ampute Futbol Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası'nın finalinde Angola'yı 4-1 yenerek dünya şampiyonu oldu.

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılında  okulumuzu güzelleştirme çalışmalarımız devam etmekte. Birbirinden özel ve değerli  öğrencilerimiz için onların yaşam boyu öğrenmelerini destekleyecek yaşam becerileri odamız çocuklarımız için hazırdır.

Eyl

2022-2023 Özel Eğitim Uygulama  Okulumuzun ilk etkinliğini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI TAMAMLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ. ÇOK EĞLENDİĞİMİZ, EĞLENİRKEN ÖĞRENDİĞİMİZ,BİR YILI GERİDE BIRAKTIK. GELECEK EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE 10-16 MAYIS ENGELLİLR HAFTASI İLE İLGİLİ FOTOĞRAF ÇALIŞMALARI...