May

Ülkemizde 4-10 Mayıs tarihlerinde, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası olarak kutlanan bu günlerde,sağlıklı  çalışma ortamı ve çevresi  iş barışının  hızlı ve sağlıklı kalkınmanın da ön planıdır.  Çalışılan ortamın  ve üretim süreçlerinin yetersiz ve olumsuz koşulları, çalışanların en temel hakkı olan sağlıklı yaşama hakkını tehdit etmektedir. Kazasız, sağlıklı ve güvenli bir yaşamı hep beraber paylaşmak dileği ile...

Nis

Geçmişten günümüze  tarih sahnesinde hep var olmuş bir ulusun yok edilmek istenirken tekrardan varlığını devam ettirmek için yedi düvele başkaldırarak varlığının dünya döndükçe var olacağını ispatladığı günlerden biri olan 23 Nisan 1920'nin 102. yılını kutlamaktayız.

Atatürk'ün gelecek nesillere  söylediği sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.

Bizler sizlere güveniyor ve inanıyoruz.

Bayramımız kulu olsun.

Ne Mutlu Türküm Diye!

Nis

Güldük eğlendik, Ömer Keçecigil İlkokulu ile birlikte farkındalık yarattık. Ömer Keçecigil Rehber Öğretmeni Cumali UZAR ve Sınıf Öğretmeni Kübranur YAŞA Öğretmenlerimize işbirlikleri için teşekkür ederiz. Yaşasın FARKINDALIK!!!

Nis

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ'NDE İLİMZDE GERÇEKLEŞTİRİLEN FARKINDALIK ETKİNLİĞİMİZ

Nis

2 nisan dünya Otizm farkındalık  gününde yaptığımız bu anlamlı çalışmaya başta Valimiz  Ali Hamza PEHLİVAN olmak üzere  yürüyüşe katılan tüm Şırnak halkına teşekkür ederiz.

Ock

Canımız öğrencilerimizle Şırnak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapmış olduğu kedi kulübelerini boyadık Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminden arkadaşlarla beraber.

Yerli malı haftamızı yiyeceklerle içeceklerle müziklerle kutladık :)