ŞIRNAK / MERKEZ - Şırnak Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ekm

Kardeş okulumuz sayılabilecek kadar yakın dostluğumuz olan Kumçatı Yunus Emre İlkokulunun değerli müdürü vizyon sahibi Şükrü ERDOĞAN'ın talebi ve isteği doğrultusunda okulumuz müdür yardımcısı olan ve branşı konusunda kendisini kanıtlamış bir isim olan Ahmet Küçükoğlu "Mahremiyet Eğitimi" vermiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilinçlenmesi gereken en önemli konulardan bir tanesi uzman davetiyle başarıya ulaşmış oldu.

Ekm

Okulumuzu instagramda da takip edebilirsiniz. Eğlenceli ve bilgilendirici misyonumuzu bütün sosyal mecralarda yürütüyoruz :)

Ekm

Öğretmen arkadaşlarımızın üstün gayretleriyle ootlu ve kullanılmaz halde olan bahçemiz temizlenip ağaç ekilmiştir. Hep birlikte daha güzel yapacağız yaşam alanımızı :)