Yaptığımız seçim sonucunda zamlara dayalı politika yürüten Baver Altan öğrencimiz 22 oyla okul başkanımız seçilmiştir:)

Vilayetler Hizmet Birliği anaokulunun değerli müdürü Cem Şahin engelliler haftası münasebetiyle bizleri okullarına davet ederek hem onurlandırdılar hem mutlu ettiler :)

Sayın il milli eğitim müdürümüz Ahmet Özdemir okulumuzu ziyaret ederek bizleri mutlu etti :)

Okulumuzun büyük katkılarıyla düzenlenen programımıza sayın valimiz Ali Hamza PEHLİVAN ve sayın belediye başkanımız Mehmet YARKA da teşrif ederek bizleri onurlandırdı.

Alnımızın akıyla çocuklarımızın muhteşem performansıyla günü tamamladık :)

2 Halk eğitim takımının şike yaparak elendiği turnuvada okulumuz bileğinin hakkıyla şampiyonluğa ulaşmıştır. :)

Kas

2-A sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz bahçemize fidan dikerek yeşik bir çevreye sahip olmamıza katkı sağladılar ve birlikte okul için çevre için çabalamanın keyfini yaşadılar. Bu etkinlik için değerli öğretmenlerimiz Muhammed Sabır CEYLAN'a ve Mehmet Salim KURT'a şükranlarımızı sunuyoruz. :)

Kas

Okulumuzda harika bir törenle Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü kutladık :)

Ekm

Valiliğimizin 29 ekim dolayısıyla düzenlemiş olduğu kurumlar arası voleybol turnuvasında iki  rakibi de geçerek çeyrek finale yükseldi. Taraftar takım bütünlüğümüzle harika bir ekip olduk :) Bize çeyrek finaller yetmez daha da ileri gideceğiz.

Ekm

Sena başı okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Birçok konuda değerli velilerimizle ortak paydada buluşup birlikte hareket etme kararı verdik :)

Her şey özel çocuklarımız için.

Ekm

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin eğlenceli oyunları :)

Ekm

Türk Eğitim Sen başkanı TURGUT TATAR ve Fatih Sosyal Bilimler Lisesi müdürü Methi Seven sendikal faaliyetlerini anlatmak ve öğretmenlerin her zaman yanında olduğunu bildirmek maksadıyla okulumuza anlamlı bir ziyarette bulunmuşlardır.